Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός...................................................................................... - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει. Γ. Σεφέρης

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Υπεραιωνόβιος ψηφοφόρος ετών… 111!

Υπεραιωνόβιος ψηφοφόρος ετών… 111!Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο κ. Χαράλαμπος Μητσόγλου ετών… 111 προσήλθε σήμερα το πρωί στο εκλογικό κέντρο Νυμφόπετρας του δήμου Βόλβης και άσκησε τα εκλογικά του καθήκοντα, αφήνοντας έκπληκτη την εφορευτική επιτροπή και τον δικαστικό αντιπρόσωπο, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι μπροστά τους είχαν έναν υπεραιωνόβιο ψηφοφόρο.
Το απίστευτο είναι ότι ο κ. Χαράλαμπος δεν δέχτηκε καμιά βοήθεια για να ανέβει τις σκάλες του πρώτου ορόφου όπου βρίσκονταν το εκλογικό κέντρο.
Όταν ένα μέλος της επιτροπής τον ρώτησε αν έγινε 18 ή 19 χρονών, εκείνος απάντησε: «Είμαι ακόμη 11 χρονών, έχω ακόμη να φτάσω τα 19».
Όταν στη συνέχεια ο δικαστικός αντιπρόσωπος τον ρώτησε αν κρύβει κανένα… αιώνα ο κ. Χαράλαμπος έκανε πως δεν κατάλαβε… και απάντησε «με πονά το πόδι μου», σύμφωνα με το newsbomb.gr

_________________________