~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Για να διαφημίσει την Ελλάδα ανέβηκε στο Έβερεστ



Ένας ομογενής της Μελβούρνης ενοχλημένος βαθύτατα από τον διασυρμό της Ελλάδας και των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποφάσισε να αντιδράσει με τον δικό του τρόπο!
Είναι ο 29χρονος, Αντώνης Κοντεκάκης που αποφάσισε να ανέβει στο Έβερεστ για να αποδείξει ότι «οι Έλληνες τα καταφέρνουν».«Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία. Ψυχική και σωματική» λέει και προσθέτει:
«Φυσικά και αισθάνομαι υπερήφανος. Αλλά και δικαιωμένος αφού με το ανέβασμά μου στο Έβερεστ δεν δόθηκε δημοσιότητα μόνο σε μένα αλλά και στην Ελλάδα, λόγω της ελληνικής μου καταγωγής. Και αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να περάσω. Πως οι Έλληνες μπορούμε να πάμε στα ύψη».
Σε 14 ημέρες, ο 29χρονος ανέβηκε 5.550 μέτρα: «ήταν ένα περίεργο συναίσθημα», λέει ο Αντώνης, που «νίκησε» με το πείσμα και το ελληνικό του τσαγανό τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την κούραση και τους κινδύνου που κρύβει ένα τόσο μεγάλο υψόμετρο!




















http://www.to-periptero.com/