Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός...................................................................................... - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει. Γ. Σεφέρης

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

H Ελληνική Κοινότητα του Μόντρεαλ βοηθά 100 οικογένειες


Χριστουγεννιάτικα καλάθια με φαγητά και γλυκά ετοιμάζουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ για να τα μοιράσουν μέχρι τα Χριστούγεννα σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα καλάθια προορίζονται κυρίως για ηλικιωμένους και μονογονεϊκές οικογένειες, ενώ στον κύκλο των οικονομικά αδυνάμων προστέθηκαν και κάποιοι Έλληνες νεομετανάστες ή επαναπατρισθέντες μετανάστες.
Χθες στη Στέγη Ηλικιωμένων της Κοινότητας προσφέρθηκε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με προσφορές από όλο το φάσμα της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ.
«Οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ ετοιμάζουν κάθε χρόνο τη Χριστουγεννιάτικη συνεισφορά τους στην κοινωνία όχι μόνο την Ελληνική αλλά και την Κεμπεκιώτικη», δήλωσε η διευθύντρια Ελένη Φακωτάκη.


______________________
Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/263837/h-elliniki-koinotita-toy-montreal-voitha-100-oikogeneies#ixzz2FdMk4rDI