Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός...................................................................................... - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει. Γ. Σεφέρης

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Ο Κωνσταντίνος Γ. Πινός Καθηγητής από τις Κολλίνες βραβεύτηκε στον Λευκό Οίκο!

Καθηγητής από τις Κολλίνες βραβεύτηκε στον Λευκό Οίκο!


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Κωνσταντίνος Γ. Πινός, καταγωγή τού πατέρα του από τις Κολλίνες Αρκαδίας, προσκλήθηκε στο Λευκό Οίκο στις 3 Μαίου, με την ευκαιρία του εορτασμού του «Εθνικού Καθηγητή της Χρονιάς» {National Teacher of the Year}, δηλαδή του «Καλύτερου Καθηγητή τα Χρονιάς. Αποτελεί ύψιστη τιμή για έναν Καθηγητή!
Ο Κωνσταντίνος Πινός είναι Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιλλινόϊ, με μεταπτυχιακό (ΜΑ) στον ίδιο τομέα από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, μεταπτυχιακό (ΜΑ) στην εκπαίδευση (Education, Teaching and Learning) από το Πανεπιστήμιο DePaul, και Διδακτορικό στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Northwestern. Πέραν από τις παραπάνω εντυπωσιακές περγαμηνές, ο κ. Πινός υπήρξε Υπότροφος των Fulbright-Hayes, και είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου του Ιλλινόι για την Ιστορία της Εκπαίδευσης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ιστορίας για την Εκπαίδευση. Είναι Καθηγητής και Συντονιστής των Κοινωνικών Επιστημών στο New Trier High School και Υπεύθυνος του Προγράμματος Ασκήσεων Προσομοίωσης του ΟΗΕ (UN Model) κ.ά.

Είναι όντως εντυπωσιακή και συγκινητική η ακαδημαϊκή ανέλιξη του κ. Κωνσταντίνου Γ.Πινού, και αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια στον ίδιο αλλά και τους εκλεκτούς γονείς του! Αλλά και στην αμερικανική ηγεσία που ξέρει ν’ αξιοποιεί τέτοιους χαρισματικούς νέους που δοξάζουν και την Ελλάδα!
Ευχόμαστε ολόκαρδα στον κ. Πινό να «κατακτήσει» και το Λευκό Οίκο!

Παρατηρητής
______________
- Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/omogeneis/item/50871-kathigitis-apo-tis-kollines-vraveytike-ston-lefko-oiko.html