~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αυστραλία: Τουλάχιστον 3 νεκροί από αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη

 - Πιθανά ελληνικής καταγωγής ο δράστης

Ο άνδρας ο οποίος έπεσε σήμερα με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη σε ώρα αιχμής σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους--έναν άνδρα και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα 10χρονο παιδί-- εικάζεται ότι είναι ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Περισσότεροι από 20 είναι οι τραυματίες από την επίθεση που σημειώθηκ στις 2μμ τοπική ώρα σε περιοχή με εμπορικά κέντρα κοντά στην Μπερκ και Κουίν Στριτ της Μελβούρνης, επιβεβαίωσε η αστυνομία.
Ο οδηγός έριξε από πρόθεση το αυτοκίνητό του πάνω στους πεζούς οδηγώντας με 60 χιλιόμετρα. Πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τέσσερις από αυτούς είναι παιδιά και το ένα είναι σοβαρά.
 Tony Gough
Μια από τις τραυματίες - οι φωτό από το σχετικό εκτεταμένο ρεπορτάζ στο news.com.au
Σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός είναι ένας 26χρονος με ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ συνεργάζεται με τις αρχές.
Πώς εξελίχθηκε η τρελή κούρσα του αυτοκινήτου
Σύμφωνα με την Αστυνομία της Βικτόριας, ο οδηγός εμπλέκεται σε περιστατικό με επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Γουίντσορ, ενώ πηγές αναφέρουν ότι επιτέθηκε με το αυτοκίνητό του στους πεζούς έπειτα από καυγά που είχε με τον αδελφό του.
Το περιστατικό δε σχετίζεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο δράστης σε φωτογραφία πριν το περιστατικό
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άντρας οδήγησε από πρόθεση το αυτοκίνητό του, πάνω στους πεζούς, την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, που η κίνηση είναι αυξημένη.
Το περιστατικό δε σχετίζεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.
 Au moins 3 mort et 20 blessés
 Pedestrians hit, gunshots heard in Melbourne CBD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου